Arabisk pastasalat med krydrede kikærter, feta, saltet agurk og spiselige blomster

Ingredienser
- 1 ds. Beauvais Kikærter (400 g)
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. zataar krydderi
- 500 g pasta
- 1 lilla spidskål (500 g)
- 1 broccoli (300 g)
- 500 g grønne bønner
- 2-3 dl Bähncke KiK’ Mayo
- 1 citron, saft herfra
- 200 g feta
- 1 bundt forårsløg
- 1 agurk, letsaltet
- Spiselige blomster
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Hæld lagen fra Beauvais Kikærter og skyl dem. Bland dem med olivenolie, zataar krydderi og salt. Rist dem i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min.
- Kog pastaen i letsaltet vand og køl den af. Snit spidskål fint og blancher broccoli buketterne. Kog bønnerne i letsaltet vand.
- Vend pasta, spidskål, broccolibuketter og bønner sammen med Bähncke KIK’ Mayo og citronsaft.
- Server arabisk pastasalat med smuldret feta, hakkede forårsløg, agurk, spiselige blomster og friske krydderurter.
Anvendte produkter

ØKO Kikærter
400 g – 12stk
(varenr. 154394)