Arabisk pastasalat med krydrede kikærter, feta, saltet agurk og spiselige blomster

Ingredienser
  • 1 ds. Beauvais Kikærter (400 g)
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. zataar krydderi
  • 500 g pasta
  • 1 lilla spidskål (500 g)
  • 1 broccoli (300 g)
  • 500 g grønne bønner
  • 2-3 dl Bähncke KiK’ Mayo
  • 1 citron, saft herfra
  • 200 g feta
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 agurk, letsaltet
  • Spiselige blomster
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Hæld lagen fra Beauvais Kikærter og skyl dem. Bland dem med olivenolie, zataar krydderi og salt. Rist dem i ovnen ved 175 grader i ca. 25 min.
  2. Kog pastaen i letsaltet vand og køl den af. Snit spidskål fint og blancher broccoli buketterne. Kog bønnerne i letsaltet vand.
  3. Vend pasta, spidskål, broccolibuketter og bønner sammen med Bähncke KIK’ Mayo og citronsaft.
  4. Server arabisk pastasalat med smuldret feta, hakkede forårsløg, agurk, spiselige blomster og friske krydderurter.
Anvendte produkter