Search
Close this search box.

NATURLI´ Bearnaise burger

Vegansk bearnaise burger
Ingredienser
  • 10 NATURLI´ Burger (150 g)
  • 4 dl NATURLI´ Bearnaise
  • 10 burgerboller
  • 1 krølsalat
  • 10 skiver vegansk cheddarost
  • 2-3 tomater
  • 100 g Bähncke Ristede Løg
Sådan gør du
  1. Del burgerbollerne på midten og lun dem i ovnen ved 175 grader i ca. 3-5 min.
  2. Steg eller grill NATURLI´ Burger som anvist på pakken og kom en skive vegansk cheddarost på til sidst.
  3. Fyld burgerbollen med salat, NATURLI´ Burger, cheddarost, tomat, NATURLI´ Bearnaise og Bähncke Ristede Løg.

 

NATURLI´ Bearnaise Burger – den lækreste plantebaserede hapser! Med NATURLI´ Burger 150g og Bähncke Ristede Løg.

 

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det super nemt at kreere vegetariske og plantebaserede, lækre serveringer. Og med Bähncke som smagsgiver er det intet problem!

 

Den her fastfood servering, i en vegansk udgave vil helt sikkert glæde alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede og vegetariske serveringer på menukortet.

 

Sæt den på menuen i kantinen, eller server den til frokost på caféen. En lækker, smagfuld burger vil begejstre de fleste og at den så oven i købet er plantebaseret – det er godt for dine kunder og godt for planeten!

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til plantebaserede serveringer til dit menukort.

 

 

Anvendte produkter