Search
Close this search box.

NATURLI´ Bearnaise burger

Vegansk bearnaise burger
Ingredienser
  • 10 NATURLI´ Burger (150 g)
  • 4 dl NATURLI´ Vegan Mayo
  • Beauvais Bearnaise Essens 
  • 10 burgerboller
  • 1 krølsalat
  • 10 skiver vegansk cheddarost
  • 2-3 tomater
  • 100 g Bähncke Ristede Løg
Sådan gør du
  1. Del burgerbollerne på midten og lun dem i ovnen ved 175 grader i ca. 3-5 min.
  2. Steg eller grill NATURLI´ Burger som anvist på pakken og kom en skive vegansk cheddarost på til sidst.
  3. Rør en Bearnaise creme på NATURLI´ Vegan Mayo og Beauvais Bearnaise Essens, salt og peber.
  4. Fyld burgerbollen med salat, NATURLI´ Burger, cheddarost, tomat, NATURLI´ Bearnaise og Bähncke Ristede Løg.

NATURLI´ Bearnaise Burger – den lækreste plantebaserede hapser! Med NATURLI´ Burger 150g og Bähncke Ristede Løg.

 

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det super nemt at kreere vegetariske og plantebaserede, lækre serveringer. Og med Bähncke som smagsgiver er det intet problem!

 

Den her fastfood servering, i en vegansk udgave vil helt sikkert glæde alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede og vegetariske serveringer på menukortet.

Sæt den på menuen i kantinen, eller server den til frokost på caféen. En lækker, smagfuld burger vil begejstre de fleste og at den så oven i købet er plantebaseret – det er godt for dine kunder og godt for planeten!

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til plantebaserede serveringer til dit menukort.

Anvendte produkter

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.