Search
Close this search box.

Bread Pudding – NATURLI´ Pulled

10 pers.

Ingredienser
  • 500 g NATURLI´ Pulled
  • Daggammelt brød, nok til 10 personer
  • 1 l fløde
  • 5 æg
  • 1 kg grøntsager, evt. rester i mindre stykker.
Sådan gør du
  1. Daggammelt brød rives i mundrette bidder og opblødes i æg og fløde. Tilsæt lidt salt og peber.
  2. NATURLI´ Pulled vendes i, sammen med forskelligt grønt og bages som en tærte i varmluftovn v. 185 grader C i ca. 25 min.
  3. Serveres som tærte eller portionsanrettet i skåle. Toppes med friske urter.

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment, er det ingen sag af kreere lækre, grønne serveringer til dit menukort.

 

Den her Bread Pudding med NATURLI´ Pulled er ingen undtagelse! NATURLI´ Pulled er utrolig nemt at arbejde med og du kan give det lige den smag du ønsker.

 

Imødekom dine gæsters stigende efterspørgsel på plantebaserede serveringer. Prøv at sætte denne servering på menukortet. Den er utrolig nem og hurtig at tilberede og smager virkelig godt.

 

Retten, der har rødder i brug af overskydende brød for at minimere madspild, kan smages til med de krydderier og grøntsager du ønsker, og den kan tilpasses efter sæsonens råvarer. Godt for klimaet og dine køkkenprocenter.

 

Du kan servere den alene eller som tilbehør til andet. Både i kantinen, i restauranten eller som frokostanretning på caféen. Den vil glæde alle dine gæster der ønsker flere vegetariske serveringer og alternativer til det traditionelle køkken.

 

Inspiration til dig der laver mad til mange!