Search
Close this search box.

Crostini med NATURLI´ Pulled og Fetacreme

crostini

10 pers.

Ingredienser
  • 400 g NATURLI´ Pulled

  •  

    2,5 Easyfood Stenovns Focaccia

  •  

    125 g fetaost

  •  

    2,5 dl NATURLI’ Vegan Mayo

  •  

    1 citron

  •  

    Salt og peber

  •  

    Rødbedespirer til pynt

Sådan gør du
  1. Steg NATURLI’ Pulled på panden med spidskommen og chiliflager
  2. Del focacciaen i 2, dryp med olivenolie. Rist i ovnen i 10 min. v. 200 g.
  3. Rør en creme af smuldret fetaost, NATURLI’ Vegan Mayo og citronsaft.
  4. Skær de halve foccacia i kvarte og anret, først fetacreme, så NATURLI´  Pulled og pynt med rødbedespirer.
  5. Tip: For vegansk udgave. Erstat feta med vegansk feta

De her flotte, smagfulde crostini er perfekte som appetizer, snack, forret eller bare til hvad som helst. De er vegetariske og med en vegansk ost er de hurtigt klar til dine veganske serveringer.

 

Den lækre creme, rørt op på NATURLI´ Vegan Mayo og feta komplimenterer perfekt NATURLI´ Pulled, stegt af med masser af krydderier. På de sprøde ovnbagte crostini er det den perfekte bid, fyldt med smag og tekstur.

 

De er flotte på buffeten, perfekte som forret eller appetizer på restauranten eller som en lille lækker servering til et godt glas vin, på caféen.

 

Crostini er ikke kun velsmagende, men også en alsidig servering, der passer godt til alle begivenheder. Deres lille størrelse gør dem ideelle som fingermad ved buffeten i kantinen eller som en elegant start på ethvert måltid.

 

Så stod du lige og manglede inspiration til dine næste vegetariske eller plantebaserede serveringer, er her det perfekte bud – du vil ikke fortryde dem og det vil dine gæster heller ikke!

 

 

 

 

 

Anvendte produkter

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.