Search
Close this search box.

Dåsetapas á la Orkla

10 pers.

Ingredienser
  • 1 glas Beauvais Cornichoner
  • 7 dåser luksus dåsefisk, rillette og andet
  • 100 g KiMs saltede mandler
  • 100 g tomater vendt i Bähncke Mayonnaise
  • 100 g Bähncke Krydderrurte Dressing
Sådan gør du
  1. Anret på et fad eller en stor flise og server med fisk og ristet brød.

 

Dåsetapas á la Orkla er en enestående og nem måde at skabe en luksuriøs tapasoplevelse på. Til alle dine gæster der efterspørger flere fiskeserveringer.

 

Ved at vælge 6-7  forskellige dåsefisk i luksuskvalitet sættes tonen for denne lækre servering, der kombinerer bekvemmeligheden ved dåsemad med en spændende appetizer.

Surheden fra Beauvais Cornichoner tilføjer en forfriskende kontrast, der fremhæver fiskens smag og skaber en harmonisk balance.

 

Bähnckes lækre Krydderurte Dressing giver smagsnuance og tekstur, der forbedrer oplevelsen af hver bid.

KiMs Saltede Mandler bringer en sprød og nøddeagtig dimension til serveringen, hvilket tilføjer en interessant kontrast til resten af serveringen.

 

Kombinationen af nødder og dåsefisk skaber et uventet, men velkomment, sammenhæng i smagen.

 

Samlet set er Dåsetapas med tilbehør en let måde at skabe en luksuriøs tapasoplevelse, der vil imponerer dine gæster med sin enkelthed og raffinerede smag.

Perfekt og nem at tilberede, for dig der laver mad til mange.

Passer godt til buffeten i kantinen, som appetizer på restauranten eller som en lille lækker servering på caféen.

 

Konceptet demonstrere, at lækre madoplevelser ikke altid behøver at være komplicerede at forberede, og at kvalitetsingredienser kan forvandle en enkel dåseåbning til et festmåltid! 

Anvendte produkter