Search
Close this search box.

Kolde serveringer

Skab forrygende serveringer til fx din frokostbuffet med afsæt i vores udvalg af opskrifter på kolde retter, der spænder fra forfriskende salater, lækre veganske stykker smørrebrød til søde desserter. Lad dig inspirere af vores forslag til sprøde sandwichs, farverige Poke Bowls og lækre wraps. Uanset om du søger inspiration til det plantebaserede eller det traditionelle køkken, er der noget for enhver smag i vores opskriftsamling.

Kolde serveringer

Her på siden finder du Orklafoodappeals take på et varieret udvalg af lækre, kolde serveringer, der spænder fra kølige forfriskninger, flotte salater, små delikatesser til de søde desserter og snacks.

 

Kolde serveringer er en uundværlig del af enhver menu eller frokostbuffet. Uanset om du skal servere en forret, et let måltid eller noget til en større menu, kan du finde inspiration i vores store udvalg af kolde serveringer. Fra det veganske og vegetariske til det konventionelle køkken, vores kolde serveringer kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

 

Med vores sortiment er det nemt at tilbyde alsidige og velsmagende serveringer, der vil glæde dine gæster og tilføje spændende serveringer til din menu.

 

Prøv at forny din menu med vores Chick Free Salat, en vegansk hønsesalat, der smager så fuglene synger. Eller hvad med en plantepaté med svampe, der smager fantastisk ovenpå det brød, som du fortrækker at servere.  

Med vores brede udvalg kan du nemt imponere dine gæster og tilføje spændende variation til din menu.

Lad din næste menu blive en kulinarisk rejse gennem en verden af friske, kolde serveringer – vi er her for at inspirere med innovative smagskombinationer og kreative måder at anvende ingredienser på.

 

Heldigvis er du ikke alene – vi er med hele vejen, uanset hvilket madkoncept du hælder til. Vi bruger masser af energi på at følge med udviklingen, så vi kan tilbyde den bedst mulige inspiration til dig, der ude i køkkenet – for vi ved, at du har travlt!

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.