Opskrifter til højtider

Opskrifter til både påske, jul og nytår. Vi har samlet en række af vores bedste opskrifter, der er velegnet til at servere i højtiderne. Forkæl dine gæster med lækre, smagfulde serveringer – uanset om det er plantebaserede serveringer eller en fortolkning af de klassiske retter. Alle opskrifter er udviklet til det professionelle køkken.

Opskrifter til højtider

Vores højtids opskrifter er skræddersyet til det professionelle køkken i restauranter, på hoteller og i cateringvirksomheder. Her finder du en samling af opskrifter, der er kreeret til menukortet i højtiderne og som sikrer, at dine gæster får en uforglemmelig spiseoplevelse.

 

Vi har samlet en række opskrifter, der er skabt til at tilfredsstille alle dine gæsters behov. Uanset om de ønsker veganske, vegetariske eller klassiske serveringer, kan vores opskrifter give dig inspiration til at skabe serveringer til menukortet – også i højtiderne.

 

Vores opskrifter spænder fra traditionelle retter som kirsebærglaseret ande- og gåsebryst og cremet risalamande. Men også moderne variationer af klassiske retter, såsom Skotske Jule æg, plantebaserede julefrikadeller og farverig julesalat med Bähncke Grov Sennep. Og til påske kan du bl.a. lade dig inspirere af vores palæobrød med grøntsagspaneretfiskefilet.

Udforsk vores udvalg af højtids opskrifter, lad dig inspirere af vores kreative serveringer og skab uforglemmelige spiseoplevelser for dine gæster i højtiden.

 

Samlingen her er til dig i det professionelle køkken, som laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dit påskemenukort – eller ideer og inspiration til at sammensætte din julemenu. Uanset, om det er inspiration til veganske og plantebaserede serveringer, veganske menuer eller bare helt traditionelle menuer.