NATURLI´ hapsere i sprød skal med tomatrelish

vegetarisk tapas
Ingredienser
  • 10 sprøde skaller
  • 1 dl tomatrelish
  • 200 g NATURLI´ Pulled
  • 1 dl NATURLI´ Bearnaise
  • 50 g syltede rødløg
  • 1 bundt kørvel
Sådan gør du
  1. Steg NATURLI´ Pulled på en pande i lidt olie og vend tomatrelish deri.
  2. Fyld det i skallerne og anret med lun NATURLI´ Bearnaise, syltede rødløg og kørvel.

 

Plantebaseret tappas til menukortet!

 

De små portioner i tappas gør det nemt at tilpasse måltidet efter enhver smag. Det gør tappas til en alsidig og inkluderende madoplevelse for dine gæster.

Vores små hapsede med NATURLI´ Pulled, vil helt sikkert glæde alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer på menukortet. Og kan på den måde indgå i en helt plantebaseret tappesmenu eller være en del af en almindelig tappes servering, hvor nogle hapsere bare er plantebaseret.

 

NATURLI´ Pulled er et velsmagende vegansk produkt baseret på sojaprotein.

NATURLI´ Pulled er en vegansk variation af det populære Pulled Pork og er perfekt, hvis du vil lave veganske og vegetariske  grønne retter som ex. burger, wraps, sandwich, pizza mv. Og du kan krydre det lige som du vil og så det passer til den enkelte servering.

Det er fri for gluten, mælk, æg og animalske råvarer og 100% plantebaseret.

 

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det ikke længere noget problem at kreere lækre, smagfulde plantebaserede serveringer til menukortet.

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til flere plantebaserede serveringer.