Julepaté med svesker, abrikoser og valnødder

Julepaté med svesker
Ingredienser
  • 800 g hakket svinekød (12% fedt)
  • 250 g kyllingelever
  • 3 skalotteløg
  • 2 æg
  • 1 dl piskefløde
  • 1 spsk. frisk timian
  • 1 spsk. julekrydderier (nelliker, kanel, ingefær, allehånde)
  • 150 g Sunsweet Svesker
  • 75 g tørrede abrikoser
  • 100 g valnødder
  • 3 laurbærblade
  • Beauvais Rødbeder i Tern
  • Beauvais Cornichoner
  • Salt og peber
Sådan gør du
  1. Rør svinekød, hakket kyllingelever, skalotteløg, æg, piskefløde, timian og krydderier sammen i en skål.
  2. Tilsæt hakkede Sunsweet Svesker, abrikoser og valnødder. Kom farsen i en form og pynt med laurbærblade.
  3. Bag patéen i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min.
  4. TIP!: Tilsæt 300 g svinespæk i farsen, hvis man ønsker en mere cremet paté.
  5. Server med lækkert brød, Beauvais Rødbeder i Tern, Beauvais Cornichoner og evt. friske krydderurter.
Anvendte produkter