Julepaté med svesker, abrikoser og valnødder

Ingredienser
- 800 g hakket svinekød (12% fedt)
- 250 g kyllingelever
- 3 skalotteløg
- 2 æg
- 1 dl piskefløde
- 1 spsk. frisk timian
- 1 spsk. julekrydderier (nelliker, kanel, ingefær, allehånde)
- 150 g Sunsweet Svesker
- 75 g tørrede abrikoser
- 100 g valnødder
- 3 laurbærblade
- Beauvais Rødbeder i Tern
- Beauvais Cornichoner
- Salt og peber
Sådan gør du
- Rør svinekød, hakket kyllingelever, skalotteløg, æg, piskefløde, timian og krydderier sammen i en skål.
- Tilsæt hakkede Sunsweet Svesker, abrikoser og valnødder. Kom farsen i en form og pynt med laurbærblade.
- Bag patéen i ovnen ved 200 grader i ca. 50 min.
- TIP!: Tilsæt 300 g svinespæk i farsen, hvis man ønsker en mere cremet paté.
- Server med lækkert brød, Beauvais Rødbeder i Tern, Beauvais Cornichoner og evt. friske krydderurter.
Anvendte produkter

Cornichoner
350 g – 6 stk
(varenr. 157680)

Rødbeder i Tern
560 g – 12 stk
(varenr. 151013)