Search
Close this search box.

Veganske og vegetariske grill opskrifter

Her finder du inspiration til veganske og vegetariske grillserveringer. Fra saftige burgere, gourmet hotdogs og grillede grøntsager til lækre marinader – vi har det hele. Udforsk nye smagsoplevelser og skab uforglemmelige serveringer. Perfekt til dig i det professionelle køkken, der søger inspiration til flere veganske og vegetariske grillserveringer til menukortet.

Veganske og vegetariske grill opskrifter

Uanset om du arbejder i kantine, på restaurant, café eller grill- og burgerbarer, kan du finde masser af inspiration til dine veganske og vegetariske grillserveringer her på vores site.

 

Vi har samlet en række opskrifter der med sikkerhed vil glæde alle dine gæster og kunder der efterspørger flere plantebaserede serveringer på menukortet. De er fyldt med nye smagssammensætninger og nytænkte ideer til, hvordan du kan få det bedste ud af dine grønne grillserveringer.

 

Vi har masser af opskrifter med NATURLI´. NATURLI´s produkter er nemme at bruge i det professionelle køkken. Du kan krydre og marinere dem, lige som du ønsker – eller som vi har gjort. De er nemme at tage op fra frost og du behøver kun tage det op, du skal bruge, så du undgår madspild.

 

Fra saftige veganske burgere og grillede grøntsager til sprøde vegetariske kebabs og lækre plantebaserede marinader – søger vi at give dig inspiration til dine næste grønne serveringer.

Så vær klar med et varieret vegetarisk og vegansk udvalg af grillserveringer, der kan tilfredsstille enhver af dine gæsters smag og præferencer.

 

Du finder her alt fra traditionelle favoritter, til nytænkte varianter. Vi håber vores opskrifter vil inspirere dig til at tænke ud af boksen og udforske nye smagsoplevelser, så du kan kreere nye plantebaserede grillserveringer til dit veganske og vegetariske menukort.

 

Gå på opdagelse her på siden og lad dig inspirere til dine næste uforglemmelige grillserveringer, der vil glæde selv de mest kræsne ganer. Til dig i det professionelle køkken, der laver mad til mange hver dag – og derfor søger inspiration til dit veganske og vegetariske menukort.

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.