NATURLI´ Portobelloburger
![vegetarisk burger](https://orklafoodappeal.dk/wp-content/uploads/2021/12/PORTOBELLOBURGER-e1680525092384.jpg)
Ingredienser
- 20 portobellosvampe
- 10 NATURLI´ Burger (100 g)
- 200 g blåskimmelost (eller cheddarost)
- 3-4 dl Bähncke Burger Dressing
- 1 hoved friliccesalat
- 2 tomater
- 1 rødløg
- 10 Beauvais Rødbeder i skiver
- 10 Beauvais Drueagurker
Sådan gør du
- Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad.
- Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem i ovnen v. 200 g. i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles)
- Læg NATURLI´ Burger, direkte fra frost på en bageplade og steg dem i ovnen, til de har en centrumtemperatur af 70 grader.
- Læg blåskimmelost på bøffen det sidste minut.
- Fyld Bähncke Burger Dressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbeder i skiver imellem svampene og anret med Beauvais Drueagurker.
Anvendte produkter
![](https://orklafoodappeal.dk/wp-content/uploads/2022/01/151841-Beauvais-Rodbeder-i-skiver-4400g-.png)
Rødbeder i skiver
4400 g
(varenr. 151841)
![](https://orklafoodappeal.dk/wp-content/uploads/2022/01/151017-Beauvais-Drueagurker-.png)
Drueagurker
4300 g
(varenr. 157672)
![](https://orklafoodappeal.dk/wp-content/uploads/2021/12/150468.png)
Burger Dressing
5 kg
(varenr. 150468)
![](https://orklafoodappeal.dk/wp-content/uploads/2022/01/157436_Vegoburgere-100-g.png)
Burger
(100 g) 3 kg
(varenr. 157436)