NATURLI´ Portobelloburger

Ingredienser
- 20 portobellosvampe
- 10 NATURLI´ Burger (100 g)
- 200 g blåskimmelost (eller cheddarost)
- 3-4 dl Bähncke Burger Dressing
- 1 hoved friliccesalat
- 2 tomater
- 1 rødløg
- 10 Beauvais Rødbeder i skiver
- 10 Beauvais Drueagurker
Sådan gør du
- Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad.
- Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem i ovnen v. 200 g. i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles)
- Læg NATURLI´ Burger, direkte fra frost på en bageplade og steg dem i ovnen, til de har en centrumtemperatur af 70 grader.
- Læg blåskimmelost på bøffen det sidste minut.
- Fyld Bähncke Burger Dressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbeder i skiver imellem svampene og anret med Beauvais Drueagurker.
Anvendte produkter

Rødbeder i skiver
4400 g
(varenr. 151841)

Drueagurker
4300 g
(varenr. 157672)
Burger Dressing
5 kg
(varenr. 150468)

Burger
(100 g) 3 kg
(varenr. 157436)