Search
Close this search box.

søde serveringer

Udforsk vores udvalg af lækre søde serveringer, der er perfekte til det professionelle køkken. Her finder du en række enkle og nytænkte serveringer, der vil tilfredsstille dine gæsters søde tand. Prøv fx Æblekage med kirsebærsovs fra Den Gamle Fabrik, Pannacotta med Rugfras eller KiMs Nødde – energikugler. Det er anderledes, men super lækre desserter. Gå på opdagelse og find den næste søde servering, som du vil sætte på menukortet. Smagen vil ikke skuffe dig eller dine gæster!

søde serveringer

Her på siden finder du vores udvalg af søde fristelser. Vi har udviklet en række enkle, kreative og nytænkte søde serveringer, som vi håber, kan inspirere dig. Opskrifterne er udviklet til dig, som arbejder i køkkenet i en kantine, på en café eller i en restaurant.

 

Søde serveringer er en vigtig del af dit menukort. En god afslutning på et godt måltid, et perfekt modspil til de salte og krydrede serveringer. Ved at have et varieret udvalg af søde serveringer, kan du imødekomme dine gæsters præferencer, så der er noget for enhver smag. Og så gør det jo ikke noget, hvis du har nogle helt nytænkte serveringer iblandt, så du kan overraske dine gæster med nye måder at tilfredsstille den søde tand på.

 

Uanset om du leder efter inspiration til en klassisk dessert eller en helt ny måde at bruge dine ingredienser på, vil du finde lidt af hvert her på siden.

Vores opskrifter er tænkt til dig i det professionelle køkken. Vi ved at hver detalje tæller – og selvom vores udvalg af søde serveringer ikke er så stort, afspejler det ikke kvaliteten og smagen.

 

Vi har haft fokus på enkle, smagfulde serveringer, der nemt kan tilpasses dine behov og præferencer i netop dit køkken.

 

Vi har et anderledes og nytænkt take på søde serveringer. Prøv at sætte muffins med sennep, is med Havrefras eller vegansk chokolademousse på menuen. Det vil helt sikkert overraske dine gæster.

 

Det er det vi kan. Bruge ingredienser på nye måder. Så du kan finde inspiration til at overraske dine gæster med nogle lidt anderledes serveringer.

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.