Search
Close this search box.

Morgenmads Opskrifter

Giv dine gæster den bedste start på dagen med et indbydende morgenmadstilbud. Det behøver hverken være kompliceret eller tidskrævende. Vi har samlet en række opskrifter med masser af inspiration til dine morgenmadsserveringer, hvad enten det er små portionsanretninger, varme -, kolde eller større serveringer. Mange af vores morgenmads-serveringer er også gode at sætte på morgenmadsbuffeten – til glæde for dine gæster.

morgenmads Opskrifter

Forkæl dine gæster med en lækker morgenmadsservering, så dine gæster kan få den bedste start på dagen. Vi har samlet en række opskrifter og serveringsforslag.

Uanset om du ønsker at servere varm eller kold morgenmad, små portionsstørrelser eller større serveringer.

 

For dig i det professionelle køkken er morgenmad en mulighed for at udfolde dine kreative evner og præsentere en række spændende og velsmagende serveringer. Fra klassiske favoritter som skyr med kirsebær og mynte til nytænkte opskrifter som vegansk morgenplatte eller smoothies med Rugfras. Der er ingen grænser for, hvor fyldig og utraditionel en morgenmad kan være.

 

Prøv fx at sætte morgenmadstrifli med Havrefras, yoghurt og citrusfrugter eller en pannacotta med hindbær og skyr på menuen. Du kan også prøve, lækre lune serveringer som fx en morgenmadstapas med creamcheese eller en morgenmadstærte med spinat.  

Udforsk vores opskrifter og find inspiration til en morgenmadsbuffet, der vil glæde dine gæster.

 

Vi ved, hvor vigtigt det er at tilbyde en varieret morgenmad, der kan tilfredsstille alle. Derfor har vi samlet disse opskrifter til dig, så du nemt kan skabe et spændende og velsmagende udvalg.

 

Vi her for at hjælpe dig med at skabe den bedst mulige start på dagen for dine gæster, uanset hvor du arbejder i det professionelle køkken.

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.