Vego-nachos

Ingredienser
  • 700 g kartofler
  • 8 spsk. kokosolie
  • Krydderier (1 dl gærflager, 1 tsk. sennepsmel, 1 spsk. grøntsagssalt, 1 dl løgpulver, 1 tsk., hvidløgspulver, 2 spsk. tahin, ½ tsk. røget paprika)
  • 3 spsk. æbleeddike
  • 3-4 dl kogevand fra kartofler
  • 500 g nachos
  • 250 g Naturli´ Pulled (eller Naturli´ Fars)
  • 1 ds. Beauvais Red Kidney Beans
  • 20 g jalapenos
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Skær kartoflerne i store tern.
  2. Kom dem i en gryde med vand, der lige netop dækker kartoflerne.
  3. Kom kartoflerne i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne.
  4. Blend til saucen er cremet.
  5. Anret Nachos (veganske) og fordel Naturli´ Pulled , Vegansk
  6. Tilbered Vego Nachos i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. eller til Naturli´ Pulled er 70 grader.
  7. Pynt af med jalapenos og friske krydderurter
Anvendte produkter