Search
Close this search box.

Jule-tapas med gåserilettes og rødkål

Jule tapas
Ingredienser
  • 800 g gåsebryst (eller andebryst)
  • 2 skalotteløg (40 g)
  • 20 krustader
  • 100 g fricille salat
  • 300 g Beauvais Herregårds Rødkål
  • 2 appelsiner
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Krydr gåsebryst med salt og peber og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 75 min., eller til de er møre (Gem fedt og sky).
  2. Kom dem i en skål og trevl dem med 2 gafler. Rør fedt og sky i kødet og vend finthakkede skalotteløg i. Smag til med salt og peber.
  3. Anret krustaderne med salat, gåserilettes, Beauvais Herregårds Rødkål, appelsinstykker og friske krydderurter.
  4. Tip: Brug rester fra alle typer fjerkræ til at lave rilettes.
  5. Tip: Brug skindet på gåsebryst til at lave flæskesvær af.
  6. Tip: Brug confit canard.
 

Forkæl dine gæsters smagsløg med disse imponerende og smagfulde jule-tapas, der passer perfekt på menuen i december.

 

Denne ret imponerer ikke kun visuelt på buffeten, men tilføjer også en unik og velsmagende oplevelse, beriget med den karakteristiske smag af gåsebryst og Beauvais rødkål, der indfanger den perfekte julestemning.

 

Jule-tapas med gåserilettes og rødkål er ikke kun en visuel fornøjelse, men de giver også en fantastisk smagsoplevelse, der vil begejstre dine gæster.

 

Beauvais rødkål tilføjer et subtilt pift af julehygge og fuldender den kulinariske oplevelse på julebuffeten.

 

Disse tapas er ideelle som servering i kantinen, hvor de lette og velsmagende bidder tilfredsstiller både smagsløg og pynter flot på buffeten.

 

På caféen er disse jule-tapas perfekte som en lækker lille forret, eller en tapas servering til et godt glas bobler.

 

De er særligt velegnede til serveringer til mange ved større arrangementer, hvor de kan være med til at skabe en festlig og indbydende atmosfære.

 

Så sæt en festlig stemning med disse jule-tapas på din menu i december.

Perfekte til at imponere ved serveringer til mange og tilføje et strejf af gourmetoplevelse både i kantinen og på caféen.