Jule-tapas med gåserilettes og rødkål

Jule tapas
Ingredienser
  • 800 g gåsebryst (eller andebryst)
  • 2 skalotteløg (40 g)
  • 20 krustader
  • 100 g fricille salat
  • 300 g Beauvais Herregårds Rødkål
  • 2 appelsiner
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Krydr gåsebryst med salt og peber og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 75 min., eller til de er møre (Gem fedt og sky).
  2. Kom dem i en skål og trevl dem med 2 gafler. Rør fedt og sky i kødet og vend finthakkede skalotteløg i. Smag til med salt og peber.
  3. Anret krustaderne med salat, gåserilettes, Beauvais Herregårds Rødkål, appelsinstykker og friske krydderurter.
  4. Tip: Brug rester fra alle typer fjerkræ til at lave rilettes.
  5. Tip: Brug skindet på gåsebryst til at lave flæskesvær af.
  6. Tip: Brug confit canard.