Jule-tapas med gåserilettes og rødkål

Ingredienser
- 800 g gåsebryst (eller andebryst)
- 2 skalotteløg (40 g)
- 20 krustader
- 100 g fricille salat
- 300 g Beauvais Herregårds Rødkål
- 2 appelsiner
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Krydr gåsebryst med salt og peber og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 75 min., eller til de er møre (Gem fedt og sky).
- Kom dem i en skål og trevl dem med 2 gafler. Rør fedt og sky i kødet og vend finthakkede skalotteløg i. Smag til med salt og peber.
- Anret krustaderne med salat, gåserilettes, Beauvais Herregårds Rødkål, appelsinstykker og friske krydderurter.
- Tip: Brug rester fra alle typer fjerkræ til at lave rilettes.
- Tip: Brug skindet på gåsebryst til at lave flæskesvær af.
- Tip: Brug confit canard.
Anvendte produkter

Herregårds Rødkål
5 kg
(varenr. 151006)