NATURLI´ Nuggets og nye kartofler med sprød fennikel

10 pers.

Ingredienser
  • 30 Naturlí Nuggets
  • 2 kg små kartofler
  • 3 dl. Bähncke Agurkerelish
  • 3 fennikel
  • 2 citroner
  • 2 bundt friske krydderurter
Sådan gør du

Grøn ramsløg/persille gel

  1. Sat med Agar agar. (standard 2 g agar agar 140 ml væske)
  2. Nye letsaltede danske kartofler grillet hårdt.
  3. Agurkerelish rørt med med fennikel samt løvstikke , citronsaft (citronskrællen bruger jeg til sauce)
Bajan Hotsauce
  1. Bajan hotsauce krydret med worchistershiresauce og knuste nelliker
  2. Hotsaucen er lavet lavet på planterester der er fermenteret og  kan laves på 1-2 uger)
  3. Vejledning af Bajaj hotsauce. Alle planterester fra daglig produktion skylles, gnubbes med salt. Skylles og dækkes med en saltlage på 2-2,5 % saltlage med de krydderier man selv ønsker. Mål ph værdi undervejs. Den skal være under 4. Skal det gå stærkt kan man vakuumpakke sine rester og krydderier og blende dem. Saucen er jævnet med citronskræl ( de indeholder meget pektin og kan bruges til at koldjævne ikkenewtonske væsker)
  4. Anret kartofler og Naturli Nuggets og gelé på en tallerken og top med fenikkelsalaten og Bajanhotsauce.
  5. Drys med frisk urter og blomster.