Search
Close this search box.

Misosuppe med krydrede veganske boller

Vegetarisk misosuppe
Ingredienser
  • 1000 g NATURLI´ Formbar Fars
  • 2 løg (250 g)
  • 2 spsk. chiliflager
  • 300 g misopasta
  • 5 æg
  • 200 g nudler
  • 200 g bønnespirer
  • 1 rød chili
  • 1 bundt forårsløg
  • Frisk koriander
Sådan gør du
  1. Rør NATURLI´ Formbar Fars med hakkede løg og chiliflager. Smag til med salt og peber.
  2. Form farsen til boller og steg dem i ovnen ved 200 grader i ca. 10-12 min.
  3. Kom misopasta i en gryde med 2 l vand og kog det op.
  4. Kog æg og nudler som anvist på pakken
  5. Server misosuppe med krydrede veganske boller, æg, nudler, bønnespirer, chili, forårsløg og koriander.
  6. Tip: Prøv også at servere tang til.