Chickfree i kokos og karrysauce

Ingredienser
  • 500 g Naturli´ Chickfree
  • 4 spsk. olie
  • 2-3 spsk. gul karrypasta
  • 1 løg (200 g)
  • 4 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 spsk. hakket citrongræs
  • 1 spsk. gurkemeje
  • ½ dl fiskesauce
  • 1 ½ l grøntsagsbouillon
  • 2 ds. kokosmælk (800 ml)
  • 1000 g pak choi (eller andet kål)
  • 200 g bønnespirer
  • 2 forårsløg
  • 1 spsk. chiliflager
  • 50 g kokoschips
  • 1 bundt frisk koriander
  • Bähncke Sur Sød Sauce
Sådan gør du
  1. Opvarm en gryde med olie og gul karrypasta. Sauter løg, hvidløg, rød peber og citrongræs deri.
  2. Tilsæt gurkemeje, fiskesauce, bouillon, og kokosmælk og lad det simre i 15 min. Jævn saucen med majsstivelse. Smag til med salt og sukker.
  3. Steg Naturli´ Chickfree og pak choi på en pande i olie og læg det derefter i bunden af et serveringsfad. Hæld kokos-karrysaucen over.
  4. Anret med bønnespirer, forårsløg, chiliflager, kokoschips og frisk koriander
  5. Server nudler eller grove ris til. Prøv også med Bähncke Sur Sød Sauce.
Anvendte produkter