Search
Close this search box.

NATURLI´ Chick Free i kokos og karrysauce

Chickfree i kokos og karrysauce
Ingredienser
  • 500 g NATURLI´ Chick Free
  • 4 spsk. olie
  • 2-3 spsk. gul karrypasta
  • 1 løg (200 g)
  • 4 fed hvidløg
  • 2 røde peberfrugter
  • 2 spsk. hakket citrongræs
  • 1 spsk. gurkemeje
  • ½ dl fiskesauce
  • 1 ½ l grøntsagsbouillon
  • 2 ds. kokosmælk (800 ml)
  • 1000 g pak choi (eller andet kål)
  • 200 g bønnespirer
  • 2 forårsløg
  • 1 spsk. chiliflager
  • 50 g kokoschips
  • 1 bundt frisk koriander
  • Bähncke Kina Sur-Sød Sauce
Sådan gør du
  1. Opvarm en gryde med olie og gul karrypasta. Sauter løg, hvidløg, rød peber og citrongræs deri.
  2. Tilsæt gurkemeje, fiskesauce, bouillon, og kokosmælk og lad det simre i 15 min. Jævn saucen med majsstivelse. Smag til med salt og sukker.
  3. Steg NATURLI´ Chick Free og pak choi på en pande i olie og læg det derefter i bunden af et serveringsfad. Hæld kokos-karrysaucen over.
  4. Anret med bønnespirer, forårsløg, chiliflager, kokoschips og frisk koriander
  5. Server nudler eller brune ris til. Prøv også at servere med Bähncke Kina Sur-Sød Sauce.

 

Plantebaseret Kylling i Karry med NATURLI´ Chick Free, Bähncke Kina Sur-Sød Sauce, citrongræs, pak choi og kokosmælk. Lækker asiatisk inspireret servering – fyldt med alt den gode smag fra det asiatiske køkken – og så ovne i købet vegansk.

 

Den her servering vil helt sikkert blive et hit på din plantebaserede menu – lige til alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer.

 

Sæt den på buffeten i kantinen eller som en lækker varm ret til restauranten. Den vil også gøre det godt som en varm frokostservering på caféen.

 

Med NATURLI´s brede plantebaserede sortiment er det ikke længere noget problem at tilberede smagfulde, veganske og plantebaserede serveringer.

NATURLI´ Chick Free er smagsneutralt, så det er nemt at arbejde med og give det lige den smag du ønsker.

Det kan bruges i alt fra salater, til wraps eller som her, i en varm ret. Ret så genialt!

 

Til dig der laver mad hver dag til mange og søger inspiration til dit plantebaserede menukort eller idéer til hvordan du kan skifte kødet ud i dine serveringer, så du imødekommer den stigende efterspørgsel på plantebaserede serveringer.

 

 

Anvendte produkter