Den bedste Pariser
10 pers.
Ingredienser
- Beauvais Økologiske Grøntsagsburgere
- 5 burgerboller
- Beauvais Rødbeder i Tern
- 10 æg
- Frisk kruspersille
- Kapers
- Rødløg
- Peberrod
- Rødbedejuice
Sådan gør du
- Rødbedejuice: Kog ca. 1 liter lage fra Beauvais Rødebeder i Tern. Indkog det til det halve.
- Bland hakkede kogte æg , kapers og rødløg i rødbedejuicen.
- Steg plantebøfferne.
- Byg Pariserbøffen op med plantebøffen på en halv ristet burgerbolle. Hæld rødebedejuice med æg, rødløg og kapers udover.
- Pynt med kruspersille og flager af peberrod.
Anvendte produkter
Beauvais Økologisk Grøntsagsburger
115 g (24stk)
(varenr. 159688)
Rødbeder i tern
4350 g
(varenr. 151842)