Search
Close this search box.

Kirsebærsauce – ikke kun til jul

Selv om næsten alle elsker ris a la mande, har man altid lidt kirsebærsauce til overs. Her er et par gode tips til hvordan, man kan bruge de dejlige rester.

 

1. Man kan bruge kirsebærsauce til at forsøde morgenmaden. Prøv græsk yoghurt med müsli og kirsebærsauce.

 

2. Du kan også lave stegt andebryst med kirsebær. Steg andebrystet, så det er rosa i midten og lav en hurtig rødvins sauce. Hæld saften fra kirsebærrene og tilsæt dem til saucen. Bon appetit!

 

3. Man kan også bruge kirsebærsauce som fyld i muffins eller andet bagværk.

 

4. Hvis du skal lave en lækker dessert, så prøv at lave en cheesecake med kirsebærsauce fra Den Gamle Fabrik

 

5. Du kan også stille kirsebærsauce frem ved ostebuffeten.