Search
Close this search box.

Plantebaserede Wontons

veganske wontons

10 pers.

Ingredienser
  • 20 plader Wontondej
  • 300 g NATURLI´ Forbar Fars
  • 300 g kogte grøntsager
  • 3 finthakkede forårsløg
  • 20 g chili
  • 20 g ingefær
  • 3 fed hvidløg
Sådan gør du
  1. Skyl forårsløg og hak dem i fine små tern.
  2. Skræl eller skrub ingefæren og riv den på et fint rivejern. Pil og riv hvidløget på samme rivejern, hak chili fint.
  3. Bland NATURLI´ Formbar Fars med de kogte grønsager og rør det til en ensartet masse.
  4. Åben pakken med wontondej, da dejen hurtigt tørrer ud, er det vigtigt at have et stykke fugtigt klæde eller husholdningsfilm hen over dejstykkerne. Hav en lille skål eller kop med vand klar, som kan fungere som lim imellem dejen.
  5. Placer 1 tsk fyld i midten af dejen. Brug din finger til at duppe en smule vand på kanterne. Kram trekantens hjørner sammen som en lille pose, og klem herefter for at forsegle dejen.
  6. Varm olien forsigtigt op i en stor gryde. Olien skal have en temperatur på 170-180 grader. Fritér wonton-pakkerne i ca. 5 minutter til de er gyldne og sprøde. Lad dem dryppe af på en bagerist eller et stykke køkkenrulle.

 

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.