Plantebaserede boller i karry

Ingredienser
- 1000 g Naurli´ Fars
- 2 løg (200 g)
- 4 dl rasp
- 6 æg
- 1 spsk. salt
- 1 spsk. peber
- 2 l grøntsagsbouillon
- 100 g smør
- 1 dl hvedemel
- 6 spsk. karry
- 600 g ris
- Friske krydderurter
Sådan gør du
- Kom alle ingredienser i en røremaskine med piskeris og rør til farsen er samlet (ca. 5 min.).
- Kog grøntsagsbouillon op.
- Form Naturli´ Fars til boller og kog dem i bouillonen, til de er faste (ca. 10-12 min.).
- Si bollerne fra bouillonen. Gem bouillonen (si den gerne, inden den bruges til sauce).
- Bag en sauce op af smør, mel, karry og bouillon. Smag til med salt og peber.
- Kom bollerne tilbage i saucen.
- Kog ris som anvist på pakken.
- Server boller i karry med ris og friske krydderurter.
Anvendte produkter

Fars
3 kg
(varenr. 157441)