Search
Close this search box.

Tteokbokki med knasende KiMs Seoul Kimchi

Tteokbokki

10 pers.

Ingredienser
  • 2 kg riskager købte eller hjemmelavede.
  • 3 dl Beauvais Soya
  • 3 dl østersauce
  • 1 dl Gochujang chilipasta eller anden chilipasta
  • 1 pose KiMs Seoul Kimchi chips

Tteobokki:

  • 800 g rismel
  • lidt salt
  • 650 ml varmt vand
Sådan gør du
  1. Soya og østerssauce koges ind og smages til med Chilipasta og sesam.
  2. Ingredienserne til riskagerne blandes. Lad hvile i 15 min. Herefter formes det til lange riskager.
  3. Vend riskagerne i den varme soyablanding, pynt med knuste KiMs Seoul Kimchi Chips og friske forårsløg.

Søger du inspiration til dine næste streetfoodserveringer eller bare lidt variation i dine fastfoodserveringer, så se med her!

“Tteokbokki” er en populær koreansk streetfood ret, der består af runde, klistrede risnudler, også kendt som “tteok,” kogt i en krydret og sød gochujang-baseret sauce.

 

Retten inkluderer ofte ingredienser som østers og fiskesauce, hårdkogte æg og grønne løg for at tilføje smag og tekstur.

 

Tteokbokki er kendt for sin krydrede og søde smagsprofil og er en populær ret i Korea.

Den serveres ofte som en let snack eller et fuldt måltid, afhængigt af portionens størrelse.

 

Vi har givet vores Tteobokki servering en variation med KiMs Seoul Kimchi chips og friske forårsløg på toppen. Et knasende, overraskende element. 

 

Den indkogte soya og østers sauce, smagt til med chilipasta og sesam beriger retten med masser af smag. Lige som den skal være.

 

Prøv at sætte denne populære koreanske streetfood ret på menuen. En spændende ny servering, der med garanti vil overraske dine kunder.