Search
Close this search box.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser

Konkurrencen afholdes af Orkla Foodappeal som drives af:

Orkla Danmark Foodservice
Delta Park 45, 4. sal
2665 Vallensbæk Strand

CVR-nr.: 56548319

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af det medie hvorpå den afholdes; f.eks. Facebook, Instagram, LinkedIn el. lign. Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Orkla Danmark Foodservice på følgende e-mail adresse: [email protected]

Ved spørgsmål om konkurrencen rettes henvendelse til Orkla Danmark Foodservice på følgende e-mail adresse: [email protected]

Præmier
Den givende præmie samt værdi kan altid findes direkte på det enkelte sted hvor denne foregår.

Vinderen får besked via tilmeldte mail. Vinderen skal indenfor fem dage kontakte os med fulde navn og adresse og vil derefter få fremsendt sin præmie efter nærmere aftale med Orkla Danmark Foodservice. Opnåes der ikke kontakt med vinderen indenfor 5 dage efter sendt mail, bortfalder vinderens krav på præmien, med mindre andet er aftalt.

 

Deltagelse i konkurrencen
Du deltager i konkurrencen ved at følge instruktionerne, som gives i den opdatering, der linker til nærværende konkurrencebetingelser.

For at deltage i konkurrencen skal du være minimum 18 år gammel og være bosiddende i Danmark.

Deltagelse i konkurrencen er ikke købsbetinget.

Deltagelse i konkurrencen sker via Orklafoodappeal.dk

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at Orkla Danmark Foodservice må offentliggøre dit navn og by på de medier, som Orkla Danmark Foodservice normalt benytter, hvis du vinder.

Den præcise måde at deltage på finder du i den opdatering, hvori der linkes til disse betingelser. Ved begrundet mistanke om snyd forbeholder Orkla Danmark Foodservice sig ret til at udelukke deltagere fra konkurrencen.

 

Tidsforløb
Konkurrencens løbetid findes i den opdatering hvori der linkes til konkurrencebetingelser. Vinderen vil blive offentliggjort på de kanaler Orkla Danmark Foodservice normalt benytter.

 

Besked til vinderen
Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes profil på det medie, hvor vinderen har deltaget.

Hvis vinderen ikke indenfor 5 dage efter at have fået besked, har henvendt sig, forbeholder Orkla Danmark Foodservice sig ret til at trække en anden vinder.

Det er vinderens ansvar at sikre, at kontaktoplysninger er synlige for offentligheden – herunder Orkla Danmark Foodservices medarbejdere.
Det er ligeledes vinderens ansvar at tjekke beskedanmodninger og lignende, hvor en besked fra Orkla Danmark Foodservice kunne tænkes at gemme sig.

Orkla Danmark Foodservice kan ikke på nogen måde holdes ansvarlig for eller udsættes for krav om kompensation som følge at, at en anden vinder udtrækkes, fordi den første vinder ikke opdager en besked om gevinst.

 

Brug af oplysninger
Eventuelle oplysninger du afgiver ved din deltagelse i konkurrencen vil ikke blive afgivet til 3.-part og vil udelukkende blive brugt til at kontakte dig i forbindelse med konkurrencen.

Få inspiration direkte i din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra Orkla Foodappeal og få knivskarpe tips, sæsonaktuelle opskrifter og masser af inspiration serveret direkte i din indbakke.