Sandwich & Bähncke

Bahn Mi

Ingredienser:
1000 g pulled pork
4 spsk. fiskesauce
2 dl Bähncke Kina Sur Sød dressing
2 agurker (400 g)
syltelage (2 dl eddike, 50 g sukker, 1 rød chili, salt og peber)
10 flutes
3 dl Bähncke Chilimayo
100 g snitgrønt
Frisk koriander
Frisk mynte

 

Tip: Brug diverse udskæringer fra gris og braiser dem.

Spicy Croissantwich

Ingredienser:

10 croissanter

1000 g scrambled eggs

 200 g serranoskinke

5 avocadoer

1 dl citronsaft

4 dl Bähncke Chili Ketchup

½ dl Beauvais Engelsk Sauce

Piccante pastrami tonnato bagel

Ingredienser:

375 g tun (tun i olie)

1½ dl Bähncke Skaldyrsdressing

1½ dl Bähncke Salat Mayonnaise

1½ dl Bähncke Sød Fransk Sennep 

1 rød chili

10 grove bagels

50 g rucola

500 g pastrami (eller kyllingebryst, oksespidsbryst, kalvefilet) 

200 g langtidsbagte tomater

100 g kapers

2 forårsløg

Sandwich confit de canard

Ingredienser:

10 sandwichboller (F.eks. Easy Food 2700.5461)

2500 g confit de canard (eller andekød skal slettes for det er jo and der er i opskriften, gås, kylling)

2 dl Bähncke Salat Mayonnaise

100 g snitgrønt

50 g frisésalat

1 rødløg

1 dl Bähncke Dansk Sennep

1 dl Bähncke Agurke Relish

250 g Beauvais Rødbeder i tern

 

Tip: Langtidssteg andebryster eller andelår til de er møre (120 grader i ca. 6 timer).

Anvendte produkter