3 lækre veganske mayodips

Rams & Curry sandwich dressing
10 pers.
Ingredienser:
4 dl Naturli´ Vegan Mayo
2 spsk. karry
1-2 spsk. ramsløg
1 fed frisk presset hvidløg
Tilberedning:
Rør Naturli´ Vegan Mayo med karry, ramsløg og friskpresset hvidløg. Smag til med salt og peber.
Broccoli & Tarragon burger dressing
10 pers.
Ingredienser:
3 dl Naturli´ Vegan Mayo
2 dl broccolijulienne (fehår)
1 spsk. Beauvais Bearnaiseessens
1 spsk. estragon
Tilberedning:
Rør Naturli´ Vegan Mayo med broccolijulienne, Beauvais Bearnaiseessens og estragon. Smag til med salt og peber.
Tip: Blend frisk estragon og bland i hvi du ønsker dressingen skal være mere grøn.
Hot & Smokey hotdog dressing
10 pers.
Ingredienser:
3 dl Naturli´ Vegan Mayo
2 dl Bähncke Chili Ketchup
2 spsk. Røget paprika
1 spsk. hakkede jalapeños
Tilberedning:
Rør Naturli´ Vegan Mayo med Bähncke Chiliketchup, røget paprika og hakkede jalapeños. Smag til med salt og peber.
Anvendte produkter

Bearnaise essens
70 cl – 6 stk
(varenr. 150970)

Chili Ketchup
900 g – 6 stk
(Varenr. 150481)

Vegan Mayo
2,5 kg
(varenr. 157433)