Search
Close this search box.

NATURLI´ Portobelloburger

vegetarisk burger
Ingredienser
  • 20 portobellosvampe
  • 10 NATURLI´ Burger (100 g)
  • 200 g blåskimmelost (eller cheddarost)
  • 3-4 dl Bähncke Burger Dressing
  • 1 hoved friliccesalat
  • 2 tomater
  • 1 rødløg
  • 10 Beauvais Rødbeder i skiver
  • 10 Beauvais Drueagurker
Sådan gør du
  1. Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad.
  2. Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem i ovnen v. 200 g. i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles)
  3. Læg NATURLI´ Burger, direkte fra frost på en bageplade og steg dem i ovnen, til de har en centrumtemperatur af 70 grader.
  4. Læg blåskimmelost på bøffen det sidste minut.
  5. Fyld Bähncke Burger Dressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbeder i skiver imellem svampene og anret med Beauvais Drueagurker.
Anvendte produkter