Portobelloburger med naturli´ burger bøf ”vegetarburger”

Ingredienser
- 20 portobellosvampe
- 10 Naturli´ Burger bøffer
- 200 g blåskimmel ost (eller cheddar)
- 3-4 dl Bähncke Burgerdressing
- 1 hoved friliccesalat
- 2 tomater
- 1 rødløg
- 10 Beauvais Rødbedeskiver
- 10 Beauvais Cornichoner
Sådan gør du
- Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad.
- Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem ved 200 grader i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles)
- Læg også Naturli´ Burger bøffer på en bageplade og steg dem direkte fra frost til de har centrumtemperatur af 70 grader.
- Læg blåskimmelost på bøffen det sidste min.
- Fyld Bähncke Burgerdressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbedeskiver imellem svampene og anret med Beauvais Cornichoner.
Anvendte produkter

Rødbeder i skiver
4400 g
(varenr. 151841)

Drueagurker
4300 g
(varenr. 157672)

Burger Dressing
5 kg
(varenr. 150468)

Burger
(100 g) 3 kg
(varenr. 157436)