Portobelloburger med naturli´ burger bøf ”vegetarburger”

Ingredienser
  • 20 portobellosvampe
  • 10 Naturli´ Burger bøffer
  • 200 g blåskimmel ost (eller cheddar)
  • 3-4 dl Bähncke Burgerdressing
  • 1 hoved friliccesalat
  • 2 tomater
  • 1 rødløg
  • 10 Beauvais Rødbedeskiver
  • 10 Beauvais Cornichoner
Sådan gør du
  1. Læg portobellosvampe ud på en bageplade med lamellerne opad.
  2. Hæld olivenolie, salt og peber på og steg dem ved 200 grader i ca. 10 min., eller til de er møre (Kan også grilles)
  3. Læg også Naturli´ Burger bøffer på en bageplade og steg dem direkte fra frost til de har centrumtemperatur af 70 grader.
  4. Læg blåskimmelost på bøffen det sidste min.
  5. Fyld Bähncke Burgerdressing, friliccesalat, tomatskiver, rødløgsringe, Beauvais Rødbedeskiver imellem svampene og anret med Beauvais Cornichoner.
Anvendte produkter