Pizza med NATURLI` chickfree, friske ærter og mynte

10 pers.

Ingredienser Pizzabund
 
  • 6 dl. koldt vand
  • 1,2 kg glutenholdig mel
  • 40 gr surdej eller tørgær
  • 4 spsk olivenolie
  • Fint salt
Topping
  • 1 kg Naturlí Chick Free
  • 500 gr. cremefraiche 38 %
  • 250 gr. Naturlí Creme Fresh
  • 2 bundter frisk mynthe
  • 200 gr. friske ærter
Sådan gør du
  1. Alle ingredienser æltes og hæves så længe som muligt, minimum 2 timer.
  2. Lav 10 pizzabunde.
  3. Dejen smøres med creme fraiche 38% og der toppes med Naturlí Chick Free.
  4. Bag i en forvarmet ovn til den er gylden og sprød. Den varme sprøde pizza pyntes med friske ærter, mynte og Naturlí Creme Fresh dressing.