Pannacotta med hindbær og sprød Rugfras

Ingredienser
- 100 g Rugfras
- 1 l piskefløde
- 2 dl sukker
- 1 vaniljestang
- 6 blade husblas
- Guldspray
- 3 dl Den Gamle Fabrik Hindbær Marmelade
- 1 bakke friske hindbær
- 1 bundt mynte
Sådan gør du
- Kog fløde, vanilje og sukker op sammen. Lad det simre i 5 min under omrøring.
- Blød husblas op i kold vand og pisk det i den varme fløde.
- Hæld fløden igennem en sigte og over i portionsskåle. Stil dem i køleskabet et par timer til fløden er stivnet.
- Overtræk rugfras med chokolade og lad det sætte sig. Spray derefter med guldspray.
- Anret pannacotta med Den Gamle Fabrik Hindbær Marmelade, friske hindbær og Rugfras dessertpynt.
Anvendte produkter

Rugfras
5 kg
(varenr. 157613)