Naturli på den sprøde måde, med grøn tomatsalsa

10 pers.

Ingredienser
  • 1000 g NATURLi´Pulled
  • 2 dl Beauvais Engelsk Sauce
  • 1000 g kartofler
  • 500 g pankorasp
  • 300 g friske grønne tomater
  • 100 g mel
  • 2 dl vand
Sådan gør du
  1. Smag NATURLI´ Pulled til med salt, peber, og lidt Beauvais engelsk sauce. Fordel NATURLI´ Pulled på en bageplade med bagepapir. Frys den natten over.
  2. Skær den ud i passende klodser og vend dejen i mel og vand. Vend dem herefter i pankorasp og frituresteg eller steg panden i rigeligt olie til de er gyldne på alle sider.
  3. Lav en grov mos på kartoflerne og bag i små ramakiner i ovnen til de er sprøde på toppen.
  4. Skær tomaterne i små tern og vend med olie, lidt hvidløg og salt og peber.
  5. Anret den sprøde NATURLI´ Pulled med mos og servér en frisk grøn tomatsalsa til.