Search
Close this search box.

NATURLI´ Foccacia

Foccacia vegansk
Ingredienser
  • 150 g NATURLI´Fars
  • ½ pk. gær
  • 500 g hvedemel
  • 1 dl olivenolie
  • 150 g sorte oliven
  • 1 kvist rosmarin
  • 150 g rodfrugter
  • 1 dl. NATURLI´ Creme Fresh
Sådan gør du
  1. Rør en dej af 8 dl vand, gær, salt og hvedemel. Lad den hæve overdækket i 30 min. Kom dejen i en form og hæld olie på. arbejd olien ind i dejen med fingrene. Lad dejen hæve i yderligere 10 min.
  2. Kom NATURLI´ Fars, sorte oliven og rosmarin på og bag den i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min. Efter 15 min. lægges tynde skiver rodfrugter på (som er vendt i olivenolie.)
  3. Server foccacia i minder stykker med friskkværnet sort peber og NATURLI´ Creme Fresh.

 

Foccacia med NATURLI´ Fars og rodfrugter – perfekt plantebaseret servering til alle dine gæster der efterspørger flere plantebaserede serveringer på menukortet.
 

Foccacia er et italiensk brød med en rustik struktur, bagt til gyldenbrun farve og en blød, saftig krumme.

Dejens enkle kombination af mel, vand, gær, salt og olivenolie skaber en alsidig base, der hæver under bagning.

 

Foccacia er kendt for sin tilpasningsdygtighed, og det kan varieres med toppings som rosmarin, oliven eller cherrytomater for at forbedre smagen.  Her en udgave med NATURLI´ Fars, der gør det rigtig godt oven på det lækre brød – og med rodfrugter, vendt i olie på toppen, er der ikke et øje tørt!

Foccaciaen kan serveres som en forret, et tilbehør eller en snack, og den vil repræsenterer en autentisk smag af det italienske køkken, bare med et nytænkt plantebaseret twist!

 

Til dig der laver mad til mange hver dag og søger inspiration til dine plantebaserede serveringer.