Boller i karry, ris og friske krydderurter

Ingredienser
  • 1000 g Naurli´ Fars
  • 2 løg (200 g)
  • 4 dl rasp
  • 6 æg
  • 1 spsk. salt
  • 1 spsk. peber
  • 2 l grøntsagsbouillon
  • 100 g smør
  • 1 dl hvedemel
  • 6 spsk. karry
  • 600 g ris
  • Friske krydderurter
Sådan gør du
  1. Kom alle ingredienser i en røremaskine med piskeris og rør til farsen er samlet (ca. 5 min.).
  2. Kog grøntsagsbouillon op.
  3. Form Naturli´ Fars til boller og kog dem i bouillonen, til de er faste (ca. 10-12 min.).
  4. Si bollerne fra bouillonen. Gem bouillonen (si den gerne, inden den bruges til sauce).
  5. Bag en sauce op af smør, mel, karry og bouillon. Smag til med salt og peber.
  6. Kom bollerne tilbage i saucen.
  7. Kog ris som anvist på pakken.
  8. Server boller i karry med ris og friske krydderurter.