ORKLA FOODAPPEAL

Gå på opdagelse i vores madunivers

Gå på opdagelse i vores madunivers

Uanset, om du er til streetfood eller hvide duge, om du ejer en café fodkold eller arbejder med catering, så er vi klar med professionelle madkoncepter, der gør din hverdag nemmere og din bundlinje bedre. Her er inspiration til at få mere ud af dit køkken kun et klik væk.


Se Tasty Catering


Se Fast Foodies

Bestil gratis prøvekasse

Arbejder du i det professionelle køkken, så synes vi du fortjener en lille gave. Vi har sammensat en kasse med lækre smagfulde produkter fra vores Naturlí sortiment.

Vi giver dig muligheden for smage varianterne og finde din egen favorit – helt GRATIS.


Bestil prøvekasse


Vi støtter den gode smag digitalt

Ganske vist regner man med, at du om få år kan få fede smagsoplevelser ved at slikke på din smartphones skærm. Der er vi (heldigvis) ikke endnu. Men vi støtter dit arbejde for god smag digitalt. Både med inspiration og digital markedsføring, så du kan nå dine gæster på nye kanaler.

Hvis du ikke er blandt de 1.750 madinteresserede, der får vores nyhedsbrev, så sign op i dag. Klik på ikonet nedenfor. Eller følg os på Facebook og Instagram. Her lægger vi også masser af tips og tricks op hver uge. Så klik, følg og bliv inspireret.


1682

Tilmeldte


2616

Følgere


2541

Følgere

Vores madkoncepter


Læs mere

havfriske nyheder

Bähnckes 2 nye skud på stammen, Wasabi Ingefær Creme og Tartar Sauce. Begge er friske, elegante og fyldt med god smag. De cremede nyheder, er et sikkert match til sushi, fisk og skaldyr, men kan også sagtens nydes til plantebaserede serveringer eller lyst kød. 

Bähncke Tartar Sauce
875 g

(varenr. 158576)


Køb

Bähncke Wasabi Ingefær Creme
875 g
(varenr. 158577)


Køb

Hurtige tips

3 veganske signatur mayoer


Se tip

Street når det er bedst

Danskernes madvaner udvikler sig hastigt. Vi får nye yndlingsretter. Spiser anderledes. Mere ude. Mere street. Og med langt større variation. Din opgave er at følge med markedet. Teste nye serveringer. Gøre mere af det, der virker. Og mindre af det, der ikke gør. Overskriften er mere fisk, mere plantebaseret og mere smag fra alle verdenshjørner.


Inspirationsfoldere

Vores team

Vi er her for at hjælpe dig


Kontakt os