Smovs i god smag

Er der noget, vi kan i café og streetfood-segmentet, så er det at forkæle vores gæsters smagsløg. Uden strittende lillefinger, men med masser af smag i saftige, lækre serveringer. Smovsede burgers. Lækre bidder på pind. Eller delemenuer med alt på et bræt. I dette nummer af Fast Foodies hylder vi alle jer foodies, der er vilde med smag. Det er vi selv. Og vi har fyldt magasinet med hacks og inspiration, så du kan bruge vores stærke brands som en genvej til nye trends og bedre køkkenprocenter fra første til sidste servering.

Bänchke_logo-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.png

Det er dansk. Det er godt.
Og der er nok af det

Bähncke rummer alverdens smage. Fra de milde til de vilde. Men produceret i Danmark. I lange baner. For vi nørder med smag og har gjort det i over 160 år. Derfor har vi fx ikke bare én karrydressing, men tre. En almindelig. En med mango. Og en med abrikos. Glæd dig, for nu kommer der to nye med i Bähnckes store dressing-familie.

havfriske nyheder

Bähnckes 2 nye skud på stammen, Wasabi Ingefær Creme og Tartar Sauce. Begge er friske, elegante og fyldt med god smag. De cremede nyheder, er et sikkert match til sushi, fisk og skaldyr, men kan også sagtens nydes til plantebaserede serveringer eller lyst kød. 

Bähncke Tartar Sauce
875 g

(varenr. 158576)

Bähncke Wasabi Ingefær Creme
875 g
(varenr. 158577)

Street når det er bedst

Danskernes madvaner udvikler sig hastigt. Vi får nye yndlingsretter. Spiser anderledes. Mere ude. Mere street. Og med langt
større variation. Din opgave er at følge med markedet. Teste nye serveringer. Gøre mere af det, der virker. Og mindre af det,
der ikke gør. Overskriften er mere fisk, mere plantebaseret og mere smag fra alle verdenshjørner.

Food-hacks

Se her, hvordan du kan gøre tingene lidt anderledes i dit køkken. Lidt lettere. Lidt hurtigere. Og ikke mindst lidt mere lækkert. Overrask dine gæster med alt fra friteret spaghetti til Bähnckes Scrimp Board.

Fritteret Torsk med Bähncke Wasabi Ingefær Creme
Dåsemad tapas med Bähncke dip
Fritteret Spaghetti med Bähncke dip
Bähnckes Fiske burger
KiMs Cheese Chips med Bähncke Chili Mayonnaise
Bähncke Brioche flæskestegsandwich
Bähncke Crunch Wrap
KiMs Canapé
Brandade med røget makrel og Bähncke Agurke Relish
Bähncke Shrimp Board

Vegan style - italian street

Du kan sagtens servere en antipasti, italiensk sandwich eller en panini til de gæster, der helst spiser
plantebaseret. Prøv fx en panini a la Bresaola med lidt grønt og en lille håndfuld plantebaseret ost.
Buon appetito!

2 naturli´e nyheder

100% plantebaseret pålæg i italiensk stil og af bedste kvalitet. Lavet på hvedeprotein med en konsistens som bresaola og cotto. 

A la Cotto Øko
90 g  12 stk

(varenr. 158308)

A La Bresaula Øko
90 g 12 stk
(varenr. 158309)